Ideeën voor een prinsessenfeestje thuis

  • Geplaatst op
  • 0
Ideeën voor een prinsessenfeestje thuis

Heeft jouw kleine meid, die binnenkort weer een jaartje ouder wordt, besloten dat ze een prinsessenfeestje thuis wil? Dan helpt Lief & Jarig je met veel plezier met ideeën om van dit kinderfeestje een succes te maken. We hebben alles in huis om jouw woonkamer om te toveren tot een prinsessenkasteel. Ook voor tips, om er een nog leukere belevenis van te maken met gave spelletjes en prinsessenwaardige hapjes, ben je hier op het juiste adres!

 

 

Prinsessen thema verjaardag: de perfecte feestversiering

Het thema is gekozen: 'Prinsessen'! Dat betekent dat de voorbereidingen kunnen beginnen. Een feestje is natuurlijk veel leuker als het er bij binnenkomst meteen supermooi uitziet. Dat bereik je met de juiste feestversiering. De perfecte kleur voor prinsessen versiering is roze. Maar hé, mist daar niet nog iets aan? Jazeker, want bij prinsesjes hoort ook een gouden randje! In ons assortiment vind je chique feestversiering in roze met gouden glitter. Vind je zilver mooier? Dan is deze handige en complete partybox voor een prinsessenfeestje ook een topidee. Hier zitten zelfs tiara’s bij.

 

Bij een feestje hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Een echte prinsessen feesttafel aankleden is daarom een must. Hieronder vind je bordjes, bekertjes en servetten in prinsessenstijl. Kies vervolgens voor bijpassende rietjes en een wegwerptafelkleed en jouw koninklijke tafel is helemaal partyproof. 

Prinsessen versiering

Papieren bordjes prinses
(8 stuks)

€4,50

Prinsessen kinderfeestje

Papieren servetten prinses
(20 stuks)
€4,50

Prinsessen feestje

Papieren bekertjes prinses
(8 stuks)
€4,50

 

 

Een prinsessenfeestje thuis: waar moet je op letten?

Een prinsessenfeestje thuis organiseren brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het gaat hier namelijk wel om een ‘koninklijk partijtje’! Dat kun je maar beter héél goed voorbereiden. Vergeet niet om de genodigden in stijl te ontvangen. Wat dacht je ervan om de gasten binnen te laten treden onder een indrukwekkende ballonnenboog door? Een backdrop feestgordijn in de deuropening is ook een leuk idee, maar je kunt dit item ook gebruiken als achtergrond voor een prinsessen photoshoot. Een ander punt waar je op moet letten, is natuurlijk een uitbundige feesttafel met ‘verfijnde’ hapjes.

 

 

Een feestelijk banket voor een prinsessen kinderfeestje

Met de prinsessen feestversiering van Lief & Jarig creëer je gemakkelijk de juiste entourage voor een feestelijk banket. Denk aan een roze of gouden tafelkleed en handige papieren bordjes, bekertjes en servetjes in prinsessenstijl. Uiteraard trakteer je de fijnproevers op koninklijke hapjes, zoals mini cup cakes met snoepparels, mini sandwiches, roze macarons, koekjes in de vorm van kroontjes, donuts en fruitspiesen. Wat serveer je erbij om te drinken? Misschien een glaasje kinderchampagne? Vergeet ook niet om verjaardagskaarsjes in goud te bestellen voor op de prinsessen verjaardagstaart!Leuke spelletjes met een prinsessen thema

Een prinsessen thema voor een kinderfeestje biedt talloze mogelijkheden als het gaat om spelletjes en activiteiten. Uiteraard mogen prinsessenjurken, kroontjes of tiara’s niet ontbreken. De prinsesjes zullen ook helemaal in hun element zijn als ze mooi opgemaakt of geschminkt worden als een prinses. Je maakt er een spannend feestje van door een verhaal te vertellen over een prinses die haar kroon kwijt is of die haar muiltje is verloren. Geef vervolgens de opdracht om deze prinses te helpen en een speurtocht te volgen om het mysterie op te lossen. Andere leuke activiteiten zijn een kroontje of een schatkistje knutselen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.