Ideeën voor een pastelkleurige verjaardag

Ideeën voor een pastelkleurige verjaardag

Lichtroze, lichtblauw, mint, lichtgeel en lavendel: met de combinatie van deze pastel kleuren kun je eigenlijk niet de fout ingaan. Met pastel kleuren creëer je al snel een lieve, zoete en frisse sfeer. Wil jij voor de verjaardag van jezelf of je kindje graag pastel versiering gebruiken? Lees hier dan een aantal ideeën om je verjaardag om te toveren tot een echte pastel party.

Grote pastel cijfers als versiering voor je verjaardag

Met een aantal items kun je al snel de juiste sfeer in de versiering neerzetten. Hoe oud word jij of je kindje? Pastelkleurige folie cijfers zijn altijd een goed idee! Zet de cijfers neer (of hang ze op) op een prominente plek en je hebt direct een mooie basis. De cijfers zijn maar liefs 86 cm hoog en zijn verkrijgbaar in lichtroze en lichtblauw. Wil je je versiering een touch of glamour geven? Kies dan voor een aanvulling van kleine zilveren of gouden folie cijfers.

Folie ballon cijfer blauw
Folie ballonnen cijfers 0 t/m 9
lichtblauw | 86 cm

€4,95

Folie ballon cijfer roze
Folie ballonnen cijfers 0 t/m 9
lichtroze | 86 cm

€4,95

Folie ballon cijfer goud
Folie ballonnen cijfers 0 t/m 9
goud | 35 cm

€1,50

 

 

Zorg voor een eye-catcher in je pastel versiering

Met een eye-catcher in je versiering heb je verder niet veel meer nodig. Een blikvanger kan bijvoorbeeld een mooie ballonnenboog zijn. Hang een boog neer bij de entree, voor een muur of boven de cadeautafel. Hiermee maak je gegarandeerd indruk op je gasten! Vier je het feestje buiten? Een ballonnenboog kan prima buiten hangen, maar zorg ervoor dat de ballonnen niet in de felle zon hangen.

 

Ook met honeycombs kun je een blikvanger creëren. Kies voor verschillende groottes en meerdere pastel kleuren. Hang de honeycombs met kleefknopjes op aan het plafond boven de feesttafel en laat ze op verschillende hoogtes naar beneden hangen. Vier je het feestje buiten? Hang ze dan onder de parasol: ziet er superleuk uit!

 

Ook een feestgordijn of een tasselslinger doen het altijd goed. Feestelijk en multifunctioneel!

 

Pak uit met een pastelkleurige feesttafel

Geen verjaardag zonder lekker eten en drinken toch? Maak een mooie feesttafel en ga hierin lekker los. Bepaal van tevoren welke pastelkleuren je wilt gebruiken. Je kunt een mix maken van allerlei kleuren, maar je kunt ook kiezen voor 1 of 2 kleuren pastel. Begin met een tafelkleed en plaats hierop bordjes, bekertjes met leuke rietjes, eventueel bestek en strooi confetti in het midden van de tafel. Vergeet ook niet de servetten, superhandig voor vieze (kinder)handjes.

Wegwerpbordje mintPapieren bordjes mint & goud
(6 stuks)
€2,95

Wegwerpbordje geelPapieren bordjes geel & goud
(6 stuks)
€2,95

Wegwerpbordje rozePapieren bordjes roze & goud
(6 stuks)
€2,95

 

 

Hapjes en drankjes die matchen bij je pastel party

Met alleen een feesttafel ben je er natuurlijk niet, er moeten ook hapjes en drankjes op tafel komen! Hoe leuk is het om dit ook te laten matchen met je pastel party? Stem de taart of cupcakes af op het thema of kies voor pastelkleurige kaarsjes op je taart. Ook een drankje kun je gemakkelijk laten matchen door verschillende kleuren limonade te maken. Of zet kannen water op tafel met daarin aardbeien, citroenen of bosbessen. Niet helemaal pastelkleurig natuurlijk, maar het past er wel erg goed bij en het ziet er feestelijk uit.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.