Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis?

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis?

Een gevaarlijke tijger, een stoere leeuw of een vrolijke aap: is jouw kindje dol op wilde dieren? Dan maak je hem of haar vast en zeker heel erg blij met een kinderfeestje thuis in jungle style. Lees in deze blog wat je allemaal nodig hebt voor een jungle kinderfeestje en we geven een aantal ideeën voor leuke activiteiten. Laat die leeuwtjes maar lekker brullen!

Een kinderfeestje met jungle thema thuis organiseren is niet moeilijk! Je kunt het thema zo uitgebreid doorvoeren als je zelf wilt. Van de uitnodigingen tot aan de versiering en de tafeldecoratie: met onze ‘Welcome to the jungle’ collectie zorg je voor een compleet jungle kinderfeestje dat je thuis kunt organiseren. Maak indruk op de kleine party animals en zorg voor lekkere hapjes en drankjes, avontuurlijke activiteiten en natuurlijk stoere versiering.

Jungle wegwerpbekertjes

Jungle wegwerpbekertjes 
(8 stuks)

€3,95

Jungle dieren bordjes

Jungle wegwerpbordjes
(8 stuks)
€3,95

Ballonnen jungle dieren

 

 

Ballonnen jungle dieren
(5 stuks)
€4,95

 

Een dieren feestje met jungle uitnodiging

Een jungle kinderfeestje begint natuurlijk met een stoere jungle uitnodiging. Kan je kindje al schrijven? Dan is het superleuk om samen de jungle uitnodigingen te knutselen en in te laten vullen door je zoon of dochter. Ga je voor gemak? Kies dan voor kant-en-klare jungle uitnodigingen die je alleen nog maar hoeft in te vullen. Makkelijk toch?

Jungle uitnodigingen

Jungle uitnodigingen 
(8 stuks)

€4,50

Safari uitnodigingen

Safari uitnodigingen
(8 stuks)
€4,50

 

 

 

Hapjes & drankjes in jungle style

Lekkere hapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken op een kinderfeestje. Hieronder vind je een aantal suggesties voor hapjes en drankjes in jungle stijl:

 • - Een lekker verfrissend drankje? Serveer bijvoorbeeld kokoswater of oranje limonade.
 • - Een tafel met snoepjes en lekkernijen in glazen potten doen het altijd goed. Laat de kindjes hun eigen bordje samenstellen en vul de potten met bananensnoepjes, jungle dieren winegums, apenkopsnoepjes en slangensnoepjes.
 • - Liever iets gezonds op tafel? In de jungle vind je volop fruit! Denk aan bananen, ananassen, mango’s, stukjes kokos of kiwi’s. Maak bijvoorbeeld fruitspiesen en leg op tafel ook hele bananen als decoratie.
 • - Serveer popcorn in echte jungle puntzakjes. Je kunt gratis templates downloaden op onze webshop om stoere DIY puntzakjes te maken. De templates vind je in deze blog

 

Jungle versiering online kopen

 

Jungle decoratie op je kinderfeestje

Grrrrr, welcome to the jungle! Show de kindjes direct een jungle omgeving bij binnenkomst. Zorg voor blikvangers, zoals onze opblaasbare dieren. Ook superleuk voor de kindjes om mee te spelen! Pak verder uit met een complete feesttafel: van bordjes, bekertjes en rietjes tot servetten en tafelconfetti. Hang trossen ballonnen op in de kleuren geel, oranje en groen of kies voor ballonnen met zebraprint. Je creëert vervolgens een echte jungle door op verschillende plekken decoratiebladeren op te hangen. Hang ze met trosjes bij elkaar om je feestlocatie tot jungleparadijs om te toveren. Wil je een echte blikvanger en heb je genoeg tijd om te versieren? Maak dan een echte jungle ballonnenboog

 

Opblaas olifantOpblaas leeuw
(48 x 80 cm)

€8,95

Opblaas zebra

 


Opblaas zebra

(60 x 55 cm)
€8,95

Opblaas olifantOpblaas olifant
(60 x 75 cm)
€8,95

 

 

Stoere jungle activiteiten voor een dieren feestje

Een jungle kinderfeestje is niet compleet zonder avontuurlijke activiteiten. Per leeftijd is het verschillend wat de kindjes leuk vinden, maar hopelijk heb je iets aan onderstaande ideeën:

 • - Laat alle kindjes een dierenknuffel meenemen. Dit kun je bijvoorbeeld in de uitnodiging al aangeven. Verstop de knuffels aan het begin van het feestje in het huis en laat de kinderen de knuffels zoeken. Uiteraard voor een kleine beloning.
 • - Spaar je wc rollen een tijdje op en maak samen met de kindjes verrekijkers. Laat ieder kindje twee wc rollen kleuren en versieren en plak ze vervolgens aan elkaar. Klaar is je verrekijker!
 • - Ga samen jungle dieren knutselen. Van een olifant tot de aap of de slang: er zijn veel voorbeelden te vinden op Pinterest. Het leuke is dat je vaak simpele materialen nodig hebt, zoals wegwerpbordjes, wc rollen, ijsstokjes en natuurlijk stiften of verf. Met weinig materialen maak je al de mooiste creaties.
 • - Schmink is altijd een goed idee, kindjes zijn er dol op! Koop schmink in de juiste kleuren en tover de kleine feestgangers om tot echte jungle dieren.
 • - Cakejes versieren met bijvoorbeeld bananensnoepjes, slangensnoepjes en apenkoppen.
 • - Raad het geluid: laat geluiden horen van jungle dieren en laat de kindjes raden bij welk dier het geluid hoort. Heeft het kindje het goed? Dan mag hij of zij een cadeautje aan de jarige geven. Of koop kleine cadeautjes en geef deze bij een goed antwoord.
 • - Kunnen de kleine feestgangers wel een rustig momentje gebruiken? Zet dan een filmpje aan en kies voor een film met een dieren thema, zoals Madagascar of The Jungle Book.

 

 

Een dieren feestje met kleine jungle dieren

Hoe leuk is het als de kleine feestgangers er als kleine dieren uitzien? Laat de genodigden verkleed naar het feestje komen of maak hier een activiteit van tijdens het dieren feestje. Maak bijvoorbeeld zelf maskers van verschillende dieren of koop deze kant-en-klaar. Of knutsel een leeuwenstaart, olifantenoren of maak armbanden met dierenprint. Op Pinterest zijn talloze ideeën te vinden. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.