Vier je feestje in stijl met exclusieve versiering

  • Geplaatst op
  • 0
Vier je feestje in stijl met exclusieve versiering

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je wel eens een keer goed uitpakken met de versiering? Kies dan voor exclusieve en luxe versiering; je maakt zeker weten indruk op je gasten! Maar welke exclusieve versiering is er eigenlijk? En hoe pak je dat aan? Hieronder vind je een aantal ideeën om van jouw feestje een exclusief en luxe party te maken!

Eye-catcher is een must

Een echte eye-catcher mag zeker niet ontbreken als je kiest voor luxe en exclusieve versiering. Kies een thema of een kleurstelling en stem alle versiering hierop af. De entree, de cadeautafel of een gedekte feesttafel met taart zijn perfecte plekken voor een originele eye-catcher. Denk aan een luxe ballonnenboog, een ballonnenbox (als je bijvoorbeeld een babyshower organiseert), een exclusieve kroonluchter of mega ballonnentrossen.

 

BallonnenboogMetallic chrome ballonnenboog
DIY
€39,95

KroonluchterKroonluchter rosé goud
1,3 meter
€15,95

Ballonnenmix rosé goudBallonnenmix rosé goud blush
12 stuks
€11,95

 

Feestpakket voor jouw themafeest

Vind je het lastig om alles bij elkaar te zoeken? Dan is een partybox misschien wel een optie voor jou. In deze box vind je alles om je feestje in een bepaald thema te versieren. Let er bij de aanschaf van een partybox wel goed op of het pakket voldoende is voor het aantal personen dat je voor je feestje uitnodigt. Staat jouw thema niet tussen de partyboxen of heb je andere wensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik help je graag een mooi pakket samen te stellen. Stuur een mailtje naar [email protected], omschrijf daarin je wensen en ik zal een aantal suggesties naar je terugsturen.

 

Feestpakket dinosaurus themaFeestpakket dinosaurus thema
6 personen
€16,95

Feestpakket voetbal themaFeestpakket voetbal thema
6 personen
€16,95

Feestpakket poezen themaFeestpakket poezen thema
6 personen

€16,95

 

Glitz and glam met chrome

Bij luxe feestversiering denk je toch direct aan veel glans & glitter? Chrome ballonnen zijn ook echte musthaves als je kiest voor luxe en exclusieve decoratie. De ballonnen hebben een metallic glans die zorgt voor een luxe uitstraling. Chrome ballonnen zijn verkrijgbaar is veel kleuren, zodat je de ballonnen altijd kunt afstemmen op jouw gekozen thema of kleurstelling. Klik hier om alle chrome ballonnen te bekijken.

 

Gouden chrome ballonnenChrome ballonnen goud (10st)
€3,95

Chrome ballonnen koperChrome ballonnen koper (10st)
€3,95

Chrome ballonnen paarsChrome ballonnen paars (10st)
€3,95

 

Impress your guests: maak een gift bag

Bij een exclusief feestje hoort natuurlijk ook een luxe gift bag. Kies voor luxe tasjes die je kunt vullen. Succes gegarandeerd!

 

Luxe traktatietasjes

Tasjes ombre roze & rosé goud
(5 stuks)
€7,95

Exclusieve traktatie tasjes

Luxe rosé gouden traktatietasjes
(5 stuks)

€6,95

 

Vergeet de accessoires niet

Vooral bij het gebruik van veel versiering is het heel handig om van tevoren na te denken over de accessoires. Hoe ga je alles ophangen? Kleefknopjes en slingerklemmen zijn een echte musthave voor de versiering van je feestje. En heb je misschien een ballonnenpomp nodig voor het maken van je ballonnenboog (echt een aanrader…). Vul je je ballonnen met helium? Dan zijn ballongewichtjes misschien ook wel heel handig.

Helium tankHeliumtank 15 - 30 ballonnen
€25,95

Ballonnenboog lintBallonnenboog lint | 5 meter
€3,95

SlingerklemmenSlingerklemmen (2 stuks)
€3,95

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.