5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is

Slabbetjes, speentjes, rompertjes? Dat is waar veel mensen meteen aan denken als cadeautjes voor een babyshower. Maar wat als iedereen hiermee komt aanzetten? Bedenk ook of dit het eerste kindje is, anders hebben de ouders al veel babyspulletjes. Het is heerlijk om babykleertjes te shoppen, maar wat vinden de ouders echt leuk? Een kindje groeit bovendien snel, dus een overvloed aan babykleertjes zorgt er soms voor dat ze niet gedragen worden. Daarom geven we hier tips voor 5x babyshower cadeautjes, waar de mama (en papa) in spé echt blij mee is!

 

1. Een groot gezamenlijk babyshower cadeau

Een van de mogelijkheden is om met alle genodigden van de babyshower samen te spannen en een groter gezamenlijk cadeau te kopen, waarvan je weet dat de aanstaande ouders er echt iets aan hebben. Bij het smeden van dit plannetje kun je de aanstaande vader of anders de (schoon)moeder van je zwangere vriendin erbij betrekken om erachter te komen wat ze graag wil. Misschien wil ze een babybox, babybadje, draagzak, babyfoon met camera of een super praktische en geavanceerde oorthermometer? Hiermee kunnen jullie de aanstaande ouders pas echt blij maken! Lukt het niet om te ontdekken wat ze willen, dan is een gezamenlijke cadeaubon van een babyzaak ook een optie.

 

Babyshower versiering rosé goud

 

 

2. Leg de zwangere in de watten met het babyshower cadeau

Een zwangerschap gaat niet altijd over rozen. Zwangerschapskwaaltjes en de spanning die de komst van een kindje met zich meebrengt eisen soms hun tol. Misschien heeft je vriendin veel last van bekken- of rugklachten door de zwangerschap? Speel hierop in door een verwencadeau aan te bieden, zoals een heerlijke zwangerschapsmassage. Of is een zalige spa treatment misschien iets voor haar? Je kunt ook kiezen voor een babymoon; dit is een overnachting voor de aanstaande ouders, zodat ze nog een keertje samen relaxed kunnen genieten voor de komst van de baby.


3. Geef een leuke belevenis met de baby cadeau

Wanneer je niet weet welke spulletjes de aanstaande ouders nodig hebben, dan kun je ook een belevenis met de baby cadeau geven. Hier kunnen ze dan straks samen met hun kindje van genieten. Denk bijvoorbeeld een aan het geven van een cursus babymassage als babyshower cadeautje. Babymassages bieden echte quality time voor ouder en kind. Bovendien helpen babymassages om de band tussen ouder en kind te versterken en het kan uitkomst bieden bij veelvoorkomende babykwaaltjes. Andere ideeën voor een babyshower belevenis cadeau zijn: een abonnement babyzwemmen, een lesje baby-yoga of een baby float sessie.

 

Babyshower versiering

 

 

4. Babyshower cadeautjes voor het koesteren van mooie herinneringen

Een zwangerschap, de geboorte van een baby en de kraamtijd zijn hele bijzondere periodes. Met het perfecte babyshower cadeau kun je de ouders helpen om deze herinneringen te koesteren. Hoe groot was die zwangere buik ook alweer? Bied een sessie cadeau om een gipsbuik te laten maken of wat dacht je van een zwangerschap fotoshoot eventueel in combinatie met belly paint? Is dat niets voor jouw vriendin, dan vindt ze een new born fotoshoot misschien wel een goed idee. Andere ideetjes zijn een setje waarmee een afdruk van een babyhandje of -voetje in gips gemaakt kan worden, een baby fotoboek of een babyplakboek.

 

Babyshower versiering goud

 

5. Tips voor praktische kraamcadeautjes

Een van die babyshower cadeautjes waar je een mama (en papa) in spé altijd blij mee maakt zijn…. luiers! Iedereen weet dat luiers een gat slaan in het budget van jonge gezinnen, dus hiermee kun je op een praktische manier een bijdrage leveren. Wil je er toch ook een ‘leuk’ cadeautje van maken, ontdek dan de hippe luiertaarten die je tegenwoordig kunt geven! Vaak zitten hier ook nog andere cadeautjes bij, zoals monddoekjes, een knuffel, hydrofiele luiers of schattige babyslofjes. Je kunt ook jouw hulp aanbieden in de vorm van een oppas-strippenkaart of tegoedbonnen voor maaltijden die je komt afleveren als de baby net geboren is.

Organiseer je zelf de babyshower? Lees dan ook hier onze tips & ideeën om een babyshower te organiseren. 

 

Extra tip! Vind je het lastig om iets te bedenken? Kies dan voor een cadeaubon, dit is altijd een goed idee. Wist je dat we bij Lief & Jarig ook cadeaubonnen verkopen? Je vindt de cadeaubon hier. De mama in spé kan hiermee zelf lekker online geboorteversiering uitzoeken. Handig toch?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.