6x een verjaardag versieren met ballonnen

6x een verjaardag versieren met ballonnen

Als er iets niet mag ontbreken op een verjaardag, dan zijn het wel ballonnen. Met deze traditionele feestversiering kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Tegenwoordig heb je niet alleen de keuze uit allerlei kleuren ballonnen, er zijn daarnaast veel creatieve manieren om je feestje met ballonnen te versieren. We geven je hier 6 tips om een verjaardag (of ander feestje) te versieren met ballonnen!

1. Ballonnentrossen in alle kleuren

Een verjaardag versieren? Ballonnen vormen meestal de basis. Je kunt voor de decoratie eenvoudig één kleur als uitgangspunt nemen, bijvoorbeeld traditioneel blauw of roze of juist een kleur als groen, oranje of goud. Er zijn effen ballonnen in allerlei kleuren. Je kunt voor een rustige uitstraling zorgen door ballonnen van dezelfde kleur te combineren met witte ballonnen. Maak je het graag bont? Maak dan ballonnentrossen met een explosie aan kleuren. Het is maar net wat bij de jarige past en welke sfeer je neer wilt zetten. Door ballonnen in trossen op te hangen, maak je van deze items in de feestversiering echte blikvangers.

 

Tip! Gebruik ballonnenbooglint om je ballonnentros mee te maken en kleefknopjes of slingerklemmen om je tros mee op te hangen. En check onderstaand filmpje om te zien hoe je gemakkelijk een ballonnentros maakt:

 

 

2. Verjaardag met thema? Kies voor ballonnen met print

Een volgende tip is om met ballonnen direct een thema te laten doorschemeren. Dat doe je door te kiezen voor ballonnen met een print. Organiseer je bijvoorbeeld een jungle feestje? Kies dan voor ballonnen met zebraprint, jungle print of 'tropical leave' print. Of maak mooie trossen en kies voor effen ballonnen in combinatie met ballonnen met print.

Ballonnen verjaardag print

3. Folie ballonnen met cijfers, letters of figuren

Naast normale latex ballonnen, kun je ook kiezen voor glanzende folie ballonnen. Laat bijvoorbeeld direct zien hoe oud (of jong) de jarige is geworden met cijfer folie ballonnen. Je hebt deze in verschillende groottes. Kies voor de XXL variant als je met weinig moeite een blikvanger wil creëeren op je feestje. Folie ballonnen bestaan in allerlei andere vormen en figuren. Organiseer je een babyshower of een kraamfeest? Dan zijn de folie ballonnen in de vorm van 'GIRL' of 'BOY' erg leuk. Of wat dacht je van mooie ballonnen in de vorm van een hart of een ster? Vul de ballonnen met lucht of helium en laat het feestje maar beginnen! Eenmaal opgeblazen blijven de folie ballonnen erg lang goed. Gegarandeerd napret voor de kleine feestgangers!

Folie ballonnen

4. Verjaardag met vrolijke confetti ballonnen

Heb je de vrolijke confetti ballonnen al ontdekt? Confetti ballonnen zijn transparante ballonnen met daarin confetti, bijvoorbeeld roze confetti, blauwe confetti, gouden of zilveren confetti of confetti in allerlei kleuren. Deze ballonnen geven de versiering van een verjaardag een extra speciaal tintje. Combineer deze ballonnen bijvoorbeeld met effen ballonnen in dezelfde tint als de confetti of met effen witte ballonnen. Je kunt met confetti ballonnen hele creatieve en bijzondere accenten leggen in je feestversiering.

 

5. Indrukwekkende ballonnenboog

Heb je wel wat tijd uitgetrokken om het feestje te versieren en wil je écht iets waarmee je indruk maakt op de gasten? Kies dan voor een hippe ballonnenboog. Het klinkt misschien ingewikkeld om een ballonnenboog te maken, maar we kunnen je geruststellen, want dat is het niet. Het kost wel wat tijd, maar moeilijk is het gelukkig niet. De ballonnenbogen worden geleverd in een handig doe-het-zelf pakket met meestal zo’n 70 tot 80 ballonnen, ballontape en lijmbolletjes. Je knutselt zo gemakkelijk een prachtige en spectaculaire boog. We hebben kant-en-klare pakketten om een boog te maken, maar je kunt natuurlijk ook zelf een ballonnenboog samenstellen en maken. Lees in deze blog hoe je dit kunt doen. Vergeet ook vooral niet de ballonnenpomp, want het opblazen van de ballonnen kost het meeste tijd.

Hang de ballonnenboog boven een deuropening, boven de cadeautafel of de taart en je hebt een echte eye-catcher!

Ballonnenboog

6. Ontdek de mega ballonnen

Wil je letterlijk groots uitpakken met de feestversiering? Kies dan voor mega grote ballonnen. Dit zijn spectaculaire ronde ballonnen van wel 90 centimeter tot 1 meter groot. Je kunt ze nog feestelijker maken door er tassels aan te hangen. Op deze manier creëer je een echt ‘wow-effect’!

 

Verjaardag ballonnen

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.