8 tips voor een kinderfeestje met regenboog thema

8 tips voor een kinderfeestje met regenboog thema

Een regenboog blijft iets magisch. Zeker voor de kleintjes is het een feestje om een regenboog te kunnen zien. Waar komen al die mooie kleurtjes vandaan? En waar is het begin en het einde van de regenboog? Het blijft een mysterie… Misschien dat het daarom een heel populair thema is voor kinderfeestjes. Maar hoe pak je dat nou aan, een kinderfeestje met regenboog thema? We hebben hieronder 8 tips voor je verzameld die je hopelijk een handje helpen:

 

  1. Zorg voor een eye-catcher

Een kinderfeestje met regenboog thema betekent kleur, kleur en nog eens kleur. Heerlijk, je kunt er namelijk zoveel kanten mee op. Onze eerste tip is om te zorgen voor een echte blikvanger. Bij binnenkomst zullen de kleine feestgangers al helemaal onder de indruk zijn, en dan moet het feestje nog beginnen! Als blikvanger kun je denken aan bijvoorbeeld een ballonnenboog in regenboog kleuren, een mooi gedekte feesttafel in regenboog thema of een hele grote tros ballonnen.

Regenboog ballonnenboog

Ballonnenboog regenboog 
DIY

€24,95

Bekertjes regenboog thema

Papieren bekertjes regenboog
(8 stuks)
€4,95

Wegwerpbordje regenboog thema

Papieren bordjes regenboog
(8 stuks)
€4,95

 

  1. Dress to impress

Geef een dresscode aan in de uitnodiging. Vraag of alle vriendjes en vriendinnetjes een trui of t-shirt aan willen doen in een of meerdere kleuren van de regenboog. Door de vele mogelijkheden heeft iedereen vast wel iets in zijn of haar kast hangen. Wat een vrolijke boel! Dat worden nog eens kleurrijke foto’s.

 

  1. Regenboog snoepjes

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk iets lekkers. Zet aan het einde van het feestje glazen potten neer met daarin allemaal snoepjes in regenboog kleuren. Denk aan M&M’s, smarties, Skittles, jelly beans of snoephartjes. Deel doorzichtige zakjes uit en laat iedereen zijn of haar zakje vullen met de regenboog snoepjes. Superleuk om mee te geven als het kinderfeestje is afgelopen.

 

  1. Discodip

Krijgen de kindjes een lekker stukje taart? Of worden er misschien zelf cupcakes gemaakt? Versier de taart of cupcakes met discodip: dit blijft goed plakken op een klein laagje slagroom. Het ziet er supervrolijk uit door de kleurtjes.

 

  1. Kleurrijk drankje

Wil je een lekker drankje serveren? Er zijn talloze mogelijkheden om er een kleurrijk feestje van te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor limonade in verschillende kleuren, maar het is ook leuk om glazen kannen water neer te zetten met in elke kan een andere fruitsoort. Denk aan aardbeien, blauwe besjes, citroenen, limoenen of frambozen. Of mix verschillende fruitsoorten voor een vrolijke kleurenbom. Heel gezond en misschien wel een lekkere frisse afwisseling met al het andere lekkers.

 

  1. Gezonde traktatie

Kies je voor gezond? Maak dan fruitspiesjes met bijvoorbeeld stukjes aardbei, perzik, ananas, sinaasappel, banaan, druif, meloen en bosbessen.

 

  1. Regenboog in een glazen potje

Een leuke activiteit is het vullen van glazen potten met gekleurd zout. Wie heeft dit vroeger niet gedaan? Je hebt hiervoor nodig: zout, vellen papier, glazen potten en stoepkrijt. Laat de kindjes steeds wat zout kleuren door het zout op een vel papier te strooien en eroverheen te gaan met stoepkrijt. Vouw het papier bij elkaar en giet het gekleurde zout in een glazen pot. Vul de pot vervolgens met alle kleuren van de regenboog! Zorg ervoor dat de glazen potten zo vol mogelijk zijn, zodat het zout niet gemakkelijk door elkaar geschud kan worden. Leuk om aan het einde van het feestje mee te geven naar huis.

 

  1. Colourful bracelets

Een kinderfeestje met allemaal meisjes? Dan maak je de meisjes vast en zeker heel erg blij als je ze hun eigen armbandjes laat maken. Koop online of in een hobbywinkel letterkralen, kralen in de kleuren van de regenboog en elastiek dat geschikt is voor armbandjes. Hoe leuk is het om een armbandje met je eigen naam te maken?

 

Wil je het kinderfeestje aankleden met regenboog items? Check onze regenboog collectie voor de leukste bordjes, bekertjes, servetten, (folie) ballonnen, rietjes, kaarsjes en nog veel meer!

Regenboog wegwerpbekertjesPapieren bekertjes regenboog 
(8 stuks)

€4,95

Regenboog servettenServetten regenboog
(8 stuks)
€4,50

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.