5x verjaardagthema voor het najaar

5x verjaardagthema voor het najaar

Het najaar is een prachtige periode voor een verjaardagsfeestje. Het enige probleempje is dat het weer wat onzeker kan zijn. Kun je rekenen op een stralende herfstzon? Dan is er niets leuker dan de deur uitgaan om in de herfstbladeren te spelen, maar het kan helaas ook regenachtig & guur zijn. Gelukkig is een feestje thuis ook erg gezellig. Kies een thema waar de kleine feestgangers hun fantasie op los kunnen laten: succes gegarandeerd! We geven hier vijf tips voor verjaardagthema’s voor het najaar.

 

1. Bosdieren

Herfst, vallende bladeren, bos: hoogste tijd voor een woodland party! Een bosdierenthema is ideaal voor een kinderfeestje in het najaar. Bij Lief & Jarig vind je schattige feestversiering met een print van lieve bosdiertjes, zoals bordjes, bekertjes, ballonnen en servetten. Je kunt deze feestversiering combineren met versiering in andere herfstkleuren, zoals oranje, rood, groen en geel. Hiermee creëer je meteen een gemoedelijke sfeer. Ga lekker het bos in met goed weer of maak mooie herfstknutsels bij slecht weer. 

 

2. Piraten

Een ander te gek thema voor een feestje is piraten! Hiermee kun je zowel qua aankleding als activiteiten veel kanten op. Tover de feestruimte om tot een piratenkelder met stoere piraten feestversiering. Laat het buiten (op volle zee) maar stormen, terwijl de kleine piraatjes smullen van lekkernijen en geheime plannen smeden. Versier de taart en cupcakes met prikkers met piratenschepen en inktvisstaarten! Ook piratenbordjes, bekers en placemats voor echte schatzoekers mogen niet missen op een piratenfeest. Verstop een schat in huis met kleine cadeautjes en geef de kleine piraten raadselachtige hints of ga piratenhoeden en ooglapjes knutselen. 

 

Kinderfeestje thema piraten

 

 

3. Space astronauten

Als het buiten guur en regenachtig is, is het een goed idee om de kleine gasten tijdens een kinderfeestje helemaal onder te dompelen in een fantasiewereld. Een leuk thema waarmee je dat kunt bereiken is ‘space astronauten’. Kinderen vinden alles wat te maken heeft met planeten, sterren en astronauten reuze interessant. Leg de basis voor dit feest met bijpassende feestversiering, zoals een zilveren spacy party slinger, metallic ballonnen in kleuren als blauw, zilver, rood en geel en hangers met planeten, raketten en astronauten. Versier ook de verjaardagstaart of cupcakes met space party prikkers met astronauten, sterren, raketten en meteorieten. De donkere kleuren passen perfect bij dit najaar. Ben je op zoek naar ideeën voor leuke activiteiten? Vind inspiratie in onze blog 'Leuke & originele ideeën voor een kinderfeestje thuis'.

 

Kinderfeestje thema space astronauten

 

 

4. Golden leaves

Als er één kleur is die mooi past bij het najaar dan is het wel goud. Op een mooie dag in het najaar lijkt het of de zon een gouden gloed over de wereld legt. Met een thema als golden leaves kun je hier tijdens een stijlvol verjaardagsfeestje mooi op aansluiten. Dit thema is bijvoorbeeld ideaal voor ijdele dametjes die houden van alles dat blinkt! Een gouden ballonnenboog is een schitterende en feestelijke eyecatcher. Combineer dit met confetti ballonnen, vlaggetjesslingers en waaiers in witte en/of gouden kleuren. Je kunt ook een roze touch aan het feest geven. Dek de tafel met een gouden tafelkleed met bordjes en bekertjes met het thema golden leaves. In één woord: chic!

 

Goud thema feestje

 

 

5. Rosé goud

Als het buiten kouder wordt, haal je tijdens een verjaardagsfeestje de warmte in huis met een feestelijk thema als rosé goud. Deze kleur past mooi bij de warme herfstkleuren. Met rosé gouden feestversiering zal iedereen zich meteen thuis voelen op jouw feestje. Het geeft tegelijkertijd ook een feestelijke glans. Bij Lief & Jarig vind je veel mooie feestversiering in deze tint: slingers, confetti, ballonnen, folieballonnen, waaiers en een te gekke ballonnenboog. Een andere mooie blikvanger is een megaballon in rosé goud. Over de eettafel leg je een schitterend rosé gouden tafelkleed en gebruik bijpassende bordjes en bekertjes. Komen er ‘echte’ prinsesjes over de vloer? Bestel dan ook rosé gouden kroontjes!

 

Versiering thema rose goud

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.