5 tips voor de versiering van je feestje

  • Geplaatst op
  • 0
5 tips voor de versiering van je feestje

Bij het inpakken van alle mooie bestellingen bedenk ik vaak hoe een feestje eruit gaat zien. Meestal zijn de items helemaal op elkaar afgestemd, op kleur of op thema, heerlijk! Soms krijg ik foto’s van hoe de versiering er op het feestje uitziet, zo blij word ik daarvan. Zelf heb ik natuurlijk ook een aantal feestjes gevierd in de afgelopen jaren. Door veel producten te testen ben ik weer wat wijzer geworden op het gebied van feestjes versieren... Dat bracht me op het idee om mijn 5 versiertips met jullie te delen.

Grote ruimte? Kies voor een eye-catcher

Wil jij een grote ruimte versieren? In plaats van een aantal slingers en ballonnentrossen verdeeld over de feestruimte kun je er ook voor kiezen om de versiering te clusteren. Op deze manier wordt een gedeelte van de ruimte of bijvoorbeeld een tafel uitbundig versierd. Bij binnenkomst maak je gegarandeerd indruk op je gasten en daarnaast is de eye-catcher natuurlijk leuk als achtergrond voor een foto-momentje. Feestelijke eye-catchers zijn bijvoorbeeld ballonnenbogen, grote cijferballonnen, een uitgebreide feesttafel, feestgordijnen of megaballonnen.

Ballonnenboog maken

Alle ballonnenbogen >> 

Folie cijfer ballonnen

Alle cijfer folie ballonnen >>

Feestgordijnen

Alle feestgordijnen >> 

 


Musthave: de accessoires

Vooral bij het gebruik van veel versiering is het heel handig om van tevoren na te denken over de accessoires. Hoe ga je alles ophangen? Kleefknopjes en slingerklemmen zijn een echte musthave voor de versiering van je feestje. En heb je misschien een ballonnenpomp nodig voor het maken van je ballonnenboog (echt een aanrader…). Vul je je ballonnen met helium? Dan zijn ballongewichtjes misschien ook wel heel handig.

Helium tankHeliumtank 15 - 30 ballonnen
€25,95

Ballonnenboog lintBallonnenboog lint | 5 meter
€3,95

SlingerklemmenSlingerklemmen (2 stuks)
€3,95

 


Uitgebreide feesttafel: win-win

Oh een uitgebreide feesttafel is echt onmisbaar op ieder feestje. Een van de leukste dingen om te bedenken, uit te werken en te versieren vind ik! Een mooi tafelkleed, leuke bordjes, bekertjes, bijpassende servetten en rietjes: maak het zo uitgebreid als je zelf wilt. Ga je echt helemaal uitpakken? Stem dan ook de taart, de hapjes en drankjes af op je (kleur)thema: zo heb je direct je eye-catcher in je versiering. Daarnaast is het maken van een feesttafel heel handig, want je hebt na het feestje geen of veel minder afwas. Win-win dus!

Wegwerpbordjes

Alle bordjes >>

Wegwerpbekertjes

Alle bekertjes >>

Servetten verjaardag

Alle servetten >>

 


Helium & zweeftijd

Een ballon vullen met helium maakt je feestje nóg mooier, want de ballon zweeft feestelijk in de ruimte. Maar bedenk van tevoren goed welke ballonnen je wilt vullen met helium en pas daar je planning voor het versieren op aan. Folie ballonnen kun je lang van tevoren vullen met helium, die blijven zeker een paar dagen in de lucht zweven. Maar latex ballonnen blijven maar enkele uren zweven. Heb je weinig tijd van tevoren voor de versiering van je feestje? Zorg dan dat je hulp hebt of kies ervoor om alleen folie ballonnen te vullen met helium. Zo voorkom je een hoop versierstress!

 

Een versierplan is dé truc

Je hebt leuke versiering gescoord, maar je komt niet uit met de hoeveelheid. Of je hebt juist veel te veel gekocht. Herkenbaar? Bij mij wel… Bij het plannen van een feestje maak ik tegenwoordig ook een versierplan. Ik kijk eerst welke ruimtes ik wil versieren en op welke plekken ik versiering wil. Vervolgens bedenk ik een thema en bedenk ik welke items waar leuk zouden zijn. Dit zorgt ervoor dat ik heel gericht kan shoppen. Je voorkomt hiermee miskopen en je voorkomt dat je te weinig versiering in huis haalt. Let bij de aanschaf van de versiering goed op de afmetingen, zoals de lengte van slingers. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en wordt het versieren van je feestje een makkie!

 

Hopelijk heb je iets aan bovenstaande tips! Heb jij je versiering bij Lief & Jarig geshopt? Vergeet dan vooral niet om een foto te delen op Instagram en tag @liefenjarig.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.