5 cadeautips voor een kind tussen 9 en 14 jaar

  • Geplaatst op
  • 0
5 cadeautips voor een kind tussen 9 en 14 jaar

Bij Lief & Jarig kun je natuurlijk terecht voor de versiering van een verjaardagsfeest, themafeest of andere gelegenheid, maar waarschijnlijk als je iets organiseert zoek je ook een passend cadeau. Een cadeau is niet altijd even makkelijk om te vinden, zeker niet voor een kind tussen de 9 en 14 jaar. Daarom helpen wij jou een handje op weg. Met onderstaande 5 cadeau ideeën scoor je zeker weten!   

 

 

Technisch LEGO of K'NEX

Tijdens de corona tijd zijn we massaal aan het puzzelen geslagen en heeft menig kind zijn tijd besteed aan het inelkaar zetten van technische creaties van LEGO. Technisch LEGO is al jaren populair, maar heeft de afgelopen maanden nog meer aan populariteit gewonnen. Naast technisch LEGO is ook Knex altijd leuk om te geven. Kinderen kunnen uren bezig zijn met het in elkaar zetten van verschillende Knex bouwwerken. 

 

 

Foto’s schieten met een polaroid camera

Hoewel we in een digitaal tijdperk leven is het ook voor kinderen leuk om een beetje terug te gaan in de tijd. Dit kan uitstekend met een polaroid camera. Een compacte camera die meteen de foto’s afdrukt in het klassieke polaroid ontwerp. Zeker leuk om cadeau te doen voor een vakantie of verjaardag. Het cadeau kan direct getest worden met het maken van leuke kiekjes!

 

 

In beweging blijven met een step

De step is weer terug van weggeweest. De kleine tweewieler is een prachtig cadeau voor een kind, zowel jongens als meisjes vinden het leuk om een step cadeau te krijgen. Wanneer je een inklapbare step cadeau geeft is deze ook altijd handig om mee te nemen. Steps zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. 

 

 

Koptelefoon of oordopjes

De meeste kinderen sluiten zich graag eens af van de grote mensen wereld. Een mooie manier om dit te doen is met een koptelefoon of oordopjes. Zo krijgen ze van de omgeving niks meer mee en zitten ze helemaal in hun element, terwijl ze op YouTube hun favoriete serie kijken of naar muziek luisteren. 

 

 

PlayStation 5 of Xbox spelcomputer

Aan het einde van 2020 kwamen Sony en Microsoft met hun nieuwe spelcomputer. Sony met de PlayStation 5 en Microsoft met de Xbox. Wanneer je ervoor kiest om een van deze spelcomputers cadeau te doen weet je zeker dat je er jaren mee vooruit kunt. Een Xbox of ps5 kopen voor een kind doe je natuurlijk niet zomaar. De prijzen zijn behoorlijk fors, maar hier krijg je ook veel voor terug: een heel blij kind dat zich uren goed kan vermaken :)!

 

 

Versiering verjaardagReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.