4x hippe versiering voor op of bij een taart

4x hippe versiering voor op of bij een taart

Bij een verjaardag hoort sowieso taart. Een taart bestellen doen we dan ook maar wat graag. Een taart is vaak al mooi van zichzelf, maar je kunt de taart op veel manieren nóg mooier maken. Zo kun je de taart voorzien van simpele kaarsjes of presenteren op een uitgedoste taartschaal. Bij Lief & Jarig vind je verschillende versieringen voor het opsmukken van de taart en het complete feest. 

 

Decoratieve kaarsjes zijn net iets mooier

Zeker bij een kinderverjaardag kiezen we graag voor kaarsjes op een taart. Meestal wordt dan voor simpele taartkaarsjes gekozen. Het aantal hangt dan af van de leeftijd die de jarige job heeft bereikt. Dit is natuurlijk altijd leuk om te doen, maar het kan ook anders. In plaats van standaard taartkaarsjes kun je namelijk ook kiezen voor decoratieve kaarsjes in de vorm van leuke figuren. Zo vind je bij Lief & Jarig bijvoorbeeld kaarsjes in de vorm van een konijntje, dino of panda. Of wat dacht je van hippe cijferkaarsen? Keuze genoeg als het gaat om het versieren van een taart met kaarsjes!

 

Fonteinkaarsen voor het spetterende extraatje 

Als je echt wilt uitpakken bij het serveren van een verjaardagstaart kun je ook kiezen voor fonteinkaarsen. Fonteinkaarsen zijn te vergelijken met kleine vuurwerkjes. Een spetterende indruk maak je zodra je de kaarsen aansteekt. Wanneer je kaarsjes zoekt om uit te blazen kun je beter niet voor fonteinkaarsen kiezen, dit is namelijk niet mogelijk. Wel kun je de fonteinkaarsen combineren met gewone kaarsen om uit te blazen.

 

Presentatie is king!

Naast het mooi versieren van de taart moet het geheel natuurlijk ook kloppen, zeker als je een themafeest hebt met een thema taart. Het leuke is dat je dan dit thema kunt doortrekken in de verdere aankleding en versiering. Pak helemaal uit met bijpassende slingers, ballonnen en bijvoorbeeld waaiers. Of kies ervoor om een feesttafel helemaal in stijl aan te kleden. Denk aan bordjes, bekertjes, servetten, rietjes en een tafelkleed in een bepaalde stijl, kleur of een bepaald thema. Houd je zeker niet in en pak helemaal uit, want presentatie is king!  

 

Hippe decoratie op een prikker 

Als je een thema taart hebt gemaakt of besteld kun je veelal verschillende thema decoraties krijgen die bij je taart aansluiten. Deze prik je dan op de taart voor dat extra stukje decoratie. Er zijn veel taart prikkers verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren. Ook het combineren van verschillende prikkers geeft een verrassend mooi effect. Vooral als je er dan ook nog voor kiest om de rest van de versiering erop af te stemmen. Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.