Blog Lief & Jarig

Uitnodiging kinderfeestje: dit mag je niet vergeten

  • Geplaatst op
  • 0
Uitnodiging kinderfeestje: dit mag je niet vergeten

Je wilt er niet aan denken; de uitnodiging voor het kinderfeestje is de deur uit en dan kom je erachter dat er informatie mist! Gelukkig, heb je ons op tijd gevonden. In al je enthousiasme rond het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje, is het niet gek als je details over het hoofd ziet. We helpen je hier met het opstellen van een tekst voor een te gekke uitnodiging, met alle belangrijke informatie om het kinderfeestje in goede banen te leiden.

Hoe maak je een ballonnenboog?

Hoe maak je een ballonnenboog?

We kennen allemaal de ballonnenboog: een echte blikvanger bij winkels, openingen, bruiloften en jubilea. Vaak wordt een ballonnenboog buiten neergezet, maar eigenlijk heel zonde van al het werk voor feestjes die binnen worden gevierd. Wat steeds vaker zien is de ballonnenboog die je binnen kunt gebruiken als decoratie voor ieder feestje. En dan bedoel ik niet de standaard degelijke ballonnenboog, maar een hippe boog met verschillende soorten ballonnen: diverse groottes, folie- en latexballonnen en moderne kleuren! Alles mag, alles kan. Een geboorte ballonnenboog voor een babyshower of kraamfeest, een boog waar bladeren in zijn verwerkt voor een jungle party of een hippe gouden of rosé gouden boog. Je kunt zoveel variëren. 

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis?

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis?

Een gevaarlijke tijger, een stoere leeuw of een vrolijke aap: is jouw kindje dol op wilde dieren? Dan maak je hem of haar vast en zeker heel erg blij met een kinderfeestje thuis in jungle style. Lees in deze blog wat je allemaal nodig hebt voor een jungle kinderfeestje en we geven een aantal ideeën voor leuke activiteiten. Laat die leeuwtjes maar lekker brullen!

Ideeën voor de leukste kinderfeestjes buiten

Ideeën voor de leukste kinderfeestjes buiten

Voor kinderen is er niets zo fijn als buiten spelen! Is jouw kindje jarig in de zomer, dan is de kans groot dat het prachtig weer is. Je kunt de verjaardag van je zoon of dochter dan prima in de buitenlucht houden. Maar wat als er juist op die datum een hittegolf wordt voorspeld?! We geven je hier tips en ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje buiten bij warm weer. Waar moet je rekening mee houden en welke leuke activiteiten kun je met de kids doen?

Vier je feestje in stijl met exclusieve versiering

  • Geplaatst op
  • 0
Vier je feestje in stijl met exclusieve versiering

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je wel eens een keer goed uitpakken met de versiering? Kies dan voor exclusieve en luxe versiering; je maakt zeker weten indruk op je gasten! Maar welke exclusieve versiering is er eigenlijk? En hoe pak je dat aan? Hieronder vind je een aantal ideeën om van jouw feestje een exclusief en luxe party te maken!