Blog Lief & Jarig

Gender reveal party organiseren? Lees onze tips!

  • Geplaatst op
  • 0
Gender reveal party organiseren? Lees onze tips!

Jullie verwachten een kindje: iedereen mag het weten! Maar wat wordt het; een jongen of een meisje? Deze vraag krijg je waarschijnlijk voortdurend voorgeschoteld. Als je het zelf eindelijk weet, dan wil je dit misschien wel op een originele manier delen met je vrienden en/of familie! Steeds vaker zien we dat er speciaal een gender reveal party wordt georganiseerd om het geslacht van je kindje bekend te maken. De gender reveal party is een uit Amerika afkomstige traditie en is ook hier inmiddels razend populair. Ontdek hieronder onze ideeën en tips voor het organiseren van een gender reveal party.

DIY: hoe maak je een tassel slinger?

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in DIY
  • 0
DIY: hoe maak je een tassel slinger?

De tassel slinger: steeds vaker zien we deze vrolijke slingers op feestjes verschijnen! We hebben een aantal mooie tassel slingers te koop in onze shop, ze worden allemaal als doe-het-zelf pakketje geleverd. Dit is ook wel handig, want zo voorkom je dat de tassels erg gaan kreuken. Een DIY projectje dus zo’n tassel slinger, maar hoe zet je ze eigenlijk in elkaar?

Kinderfeestje met Valentijn thema

Kinderfeestje met Valentijn thema

Is jouw kleine spruit jarig op of rond Valentijnsdag en is ze dol op roze hartjes? Bereid je dan maar voor op een roze hartjes kinderfeest! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk, van versiering tot hapjes, drankjes en activiteiten in stijl. Ben je nog op zoek naar inspiratie? We hebben een aantal tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

Trends 2019 op het gebied van versiering

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Trends
  • 0
Trends 2019 op het gebied van versiering

YES, het is 2019! Tijdens het inkopen voor Lief & Jarig, op social media en op de websites van grote leveranciers komen we zoveel mooie dingen tegen voor 2019. Ben jij benieuwd naar de trends voor 2019 op het gebied van versiering & tafeldecoratie voor kinderfeestjes, geboortes en babyfeestjes? Ik hoop jullie te inspireren met deze blog!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »