Blog Lief & Jarig

Ideeën voor een pastelkleurige verjaardag

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Trends
  • 0
Ideeën voor een pastelkleurige verjaardag

Lichtroze, lichtblauw, mint, lichtgeel en lavendel: met de combinatie van deze pastel kleuren kun je eigenlijk niet de fout ingaan. Met pastel kleuren creëer je al snel een lieve, zoete en frisse sfeer. Wil jij voor de verjaardag van jezelf of je kindje graag pastel versiering gebruiken? Lees hier dan een aantal ideeën om je verjaardag om te toveren tot een echte pastel party.

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo

Een eenhoorn feestje, dat is ontzettend populair onder de kleine meiden. Is een kinderfeestje met dit thema ook de droom van jouw dochter? Dan vraag je je vast af hoe je dit aanpakt. Laat je hier inspireren door Lief & Jarig. Wees niet bang, al onze tips en ideeën voor een unicorn kinderfeestje zijn gemakkelijk in de praktijk te brengen en zorgen voor een geweldig resultaat. We helpen je graag om zonder stress een schitterend unicorn kinderfeestje te organiseren. Kom hier alvast in de feeststemming!

YES, we mogen thuis weer feestjes vieren!

  • Geplaatst op
  • 0
YES, we mogen thuis weer feestjes vieren!

Je verjaardag in je uppie vieren is verleden tijd! Vanaf zaterdag 26 juni zijn de beperkingen voor thuisbezoek opgeheven en dat betekent dat je eindelijk weer vrienden en familie mag uitnodigen voor een gezellig feestje. Op anderhalve meter uiteraard, dat dan weer wel. En zoenen en knuffelen is dan misschien nog niet zo handig, maar dat mag de pret niet drukken toch? We snappen dat je het organiseren van een feestje een beetje bent verleerd, daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Versier je huis tijdens het EK voetbal 2021

  • Geplaatst op
  • 0
Versier je huis tijdens het EK voetbal 2021

Zet de bitterballen, borrelnoten en drankjes maar vast klaar: het is weer tijd voor het EK voetbal! Gezellig samen in de kroeg zit er waarschijnlijk niet in dit jaar, maar des te meer reden om het thuis helemaal EK-proof te maken. Van oranje slingers tot wegwerpservies in voetbal thema: voor voetbal versiering zit je bij ons goed. Zijn jullie als gezin echte voetbalfans en kijk je samen alle wedstrijden? Of nodig je vrienden uit waar je samen een klein voetbalfeestje mee viert? Check hier dan onze ideeën & tips om je feestje helemaal in voetbalstijl te vieren.

5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

  • Geplaatst op
  • 0
5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

Komt de verjaardag van je dochter dichterbij? Dan is het tijd om in actie te komen en een te gek feest te organiseren. Schiet je bij dat idee in de stress? Dat is nergens voor nodig! We helpen je graag op weg met het creëren van jouw toverformule. Met onze tips voor leuke thema’s voor je dochters verjaardag en bijpassende feestversiering, maak je er snel en gemakkelijk een topfeest van.