Blog Lief & Jarig

5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

  • Geplaatst op
  • 0
5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

Komt de verjaardag van je dochter dichterbij? Dan is het tijd om in actie te komen en een te gek feest te organiseren. Schiet je bij dat idee in de stress? Dat is nergens voor nodig! We helpen je graag op weg met het creëren van jouw toverformule. Met onze tips voor leuke thema’s voor je dochters verjaardag en bijpassende feestversiering, maak je er snel en gemakkelijk een topfeest van.

5 leuke thema’s voor de verjaardag van je zoon

  • Geplaatst op
  • 0
5 leuke thema’s voor de verjaardag van je zoon

Je zoon is bijna jarig en je wilt er een cool verjaardagsfeestje van maken, maar hoe doe je dat? De sleutel tot succes is; kies een thema! Je kunt hier alles op afstemmen: van de versiering tot de taart. Organiseer je een kinderfeestje? Dan kun je ook de activiteiten van het kinderfeestje op het thema afstemmen. Gegarandeerd een succesformule voor kids! Klinkt het ingewikkeld? Wij zijn er om je te helpen met 5 leuke thema’s voor de verjaardag van je zoon.

6x een verjaardag versieren met ballonnen

  • Geplaatst op
  • 0
6x een verjaardag versieren met ballonnen

Als er iets niet mag ontbreken op een verjaardag, dan zijn het wel ballonnen. Met deze traditionele feestversiering kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Tegenwoordig heb je niet alleen de keuze uit allerlei kleuren ballonnen, er zijn daarnaast veel creatieve manieren om je feestje met ballonnen te versieren. We geven je hier 6 tips om een verjaardag (of ander feestje) te versieren met ballonnen!

Zo vier je een peuterfeestje

Zo vier je een peuterfeestje

Een kleine peuter in huis? Je kindje weet nu wat het is om jarig te zijn. Dat maakt het vieren van een peuterfeestje extra leuk. Je kleine spruit maakt nu heel bewust mee dat het zijn of haar verjaardag is. Dat betekent dat het tijd is voor een feestje. Maar hoe doe je dat: een peuterfeestje organiseren? Wie nodig je uit? Wat ga je doen? Waar moet je allemaal aan denken? Geen stress, wij geven je hier tips voor het vieren van de verjaardag van jouw peuter.

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is

Slabbetjes, speentjes, rompertjes? Dat is waar veel mensen meteen aan denken als cadeautjes voor een babyshower. Maar wat als iedereen hiermee komt aanzetten? Bedenk ook of dit het eerste kindje is, anders hebben de ouders al veel babyspulletjes. Het is heerlijk om babykleertjes te shoppen, maar wat vinden de ouders echt leuk? Een kindje groeit bovendien snel, dus een overvloed aan babykleertjes zorgt er soms voor dat ze niet gedragen worden. Daarom geven we hier tips voor 5x babyshower cadeautjes, waar de mama (en papa) in spé echt blij mee is!