Blog Lief & Jarig

Tips & ideeën voor een voetbal kinderfeestje thuis

Tips & ideeën voor een voetbal kinderfeestje thuis

Is jouw jarige job een echte voetbalfanaat? Dan is het thema voor het kinderfeestje thuis zo gekozen. Dat moet natuurlijk een voetbalfeestje worden! Maar hoe organiseer je dat? We schieten je graag te hulp met tips en ideeën, die hun doel niet missen! Ontdek hier tips voor de organisatie van een voetbal kinderfeestje met de leukste feestversiering en uitdagende spellen waarmee de jonge voetballertjes hun talenten kunnen showen!

Checklist voor het organiseren van een verjaardagsfeestje

Checklist voor het organiseren van een verjaardagsfeestje

Wil je graag een kinderfeestje thuis organiseren? Dan kun je niet zonder een checklist. Je wilt niet dat je er te laat achter komt, dat je iets over het hoofd hebt gezien. We staan hier voor je paraat met een checklist voor een verjaardag organiseren. Dit helpt je om ontspannen een kinderfeestje te organiseren, waar je ook zelf van geniet. Laat die verjaardagstress maar varen!

Zeemeermin kinderfeestje thuis organiseren: tips & tricks

Zeemeermin kinderfeestje thuis organiseren: tips & tricks

Vraagt je dochter om een zeemeermin kinderfeestje? Dan staan we hier bij Lief & Jarig graag voor je klaar om deze verjaardagswens uit te laten komen. Wij snappen de fascinatie voor de onderwaterwereld met zo veel magische wezens wel. Hoe zit het met zeemeerminnen? Hoe vieren zij feest? Je ontdekt het hier met tips voor een zeemeermin kinderfeestje thuis.

Kinderfeestje thuis 7 jaar

Kinderfeestje thuis 7 jaar

Een kinderfeestje voor jouw 7-jarige thuis vieren is niet alleen praktisch, maar met enkele goede tips en ideeën is het ook ongetwijfeld superleuk! Hoe ga je te werk? Daar vertellen we je hier graag meer over. Voor je het weet zijn alle voorbereidingen getroffen en kun je optimaal genieten van deze grandioze dag. Ontdek hier onze ideeën voor een kinderfeestje thuis voor kinderen van 7 jaar.

Versiering cake smash | inspiratie voor een fotogeniek moment

Versiering cake smash | inspiratie voor een fotogeniek moment

Een van de trends voor het vieren van de eerste verjaardag is een cake smash. Dat betekent dat je je kindje een taart voorzet om hier lekker naar te graaien en te happen. Oftewel, je laat je baby de taart ‘aanvallen’. Dat is smullen! Je zult begrijpen dat dit geweldige foto’s oplevert. Deze traditie is overgekomen uit Amerika, maar ondertussen ook hier razend populair. Wacht nog even met aanvallen; ontdek hier eerst onze tips voor het versieren van de cake smash voor nog fotogeniekere plaatjes!