Blog Lief & Jarig

Kerstdecoratie trends 2020

  • Geplaatst op
  • 0
Kerstdecoratie trends 2020

Kijk jij ook altijd uit naar de periode voor en tijdens kerst? De gezelligheid, sfeer, lichtjes en samenzijn met familie en vrienden maakt het tot een bijzondere tijd van het jaar. En de kerstperiode is natuurlijk dé periode in het jaar dat je kunt uitpakken met decoratie en versiering! Ga lekker brainstormen over de kerstversiering en schaf alvast kerstdecoratie aan. Wij denken graag met je mee en geven je tips voor de mooiste trends in kerstdecoratie voor 2020!

Zo organiseer je een leuke verjaardag voor je kindje in de corona tijd

  • Geplaatst op
  • 0
Zo organiseer je een leuke verjaardag voor je kindje in de corona tijd

Wat een bizarre situatie is het in de hele wereld, het coronavirus (COVID-19) virus zorgt ervoor dat veel mensen en kinderen aan huis gekluisterd zijn. En terecht, want dit virus moeten we met z’n allen zo snel mogelijk onder controle krijgen. Er zijn veel kindjes jarig in deze tijd. Hoe bezorg je deze kindjes toch een leuke verjaardag zonder dat opa, oma, familie en vriendjes misschien kunnen komen?

Hoe organiseer je thuis een piraten kinderfeestje?

Hoe organiseer je thuis een piraten kinderfeestje?

Je kind is jarig en daarom wil je graag een te gek kinderfeestje organiseren, maar hoe doe je dat? Eén ding weet je zeker; het thema piraten is altijd een succes. Nu is het de kunst om je fantasie de vrije loop te laten, het kind in jezelf naar boven te halen en er een megaleuk piraten kinderfeestje van te maken. Geen paniek, Lief & Jarig is van de partij om je hiermee te helpen. Met deze tips en ideeën weet jij de piraten die straks bij jou aan boord komen uitstekend te vermaken!

Ideeën voor een kinderfeestje in december

Ideeën voor een kinderfeestje in december

Jarig in december? Dan is het dubbel feest! Of misschien wel driedubbelfeest! De sint, de kerstman en een jarige job! Je denkt misschien met een zucht dat dat wel erg veel is. En hoe zit het met het weer? Wist je dat het een groot voordeel is om een kinderfeestje te organiseren rond de kerst? Overal hangt een magische sfeer en er is van alles te doen. Doe daar juist je voordeel mee. We geven je hier leuke ideeën voor een kinderfeestje in de maand december.

Leuke traktatie ideeën met bekertjes

  • Geplaatst op
  • 0
Leuke traktatie ideeën met bekertjes

Op zoek naar makkelijke traktatie ideeën? Er wordt steeds vaker lekker uitgepakt met traktaties op school, het kinderdagverblijf of de bso. Wij begrijpen dat je geen zeeën van tijd hebt om traktaties te maken en daarom hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet voor makkelijke traktaties die je met wegwerpbekertjes kunt maken. Op onze webshop vind je leuke papieren wegwerpbekertjes met verschillende printjes. Wist je dat je van deze bekertjes makkelijk een hele leuke & originele traktatie kunt maken? In deze blog laten we een aantal ideeën zien.